Ons bedrijf


FEX BV (FlowersExpressHolland) is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het exporteren van verse snijbloemen en potplanten naar een groot aantal verschillende landen in met name Oost-Europa. In de afgelopen jaren heeft FEX BV zich ontwikkeld als een goede en betrouwbare leverancier van verse producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn in staat onze klanten een breed assortiment aan te bieden in verse snijbloemen, potplanten, tuinplanten, bloembollen, bonsai, exotische planten en andere aanverwante artikelen.

ASSORTIMENT
FEX BV is gevestigd in het hart van de Nederlandse sierteeltsector op het terrein van bloemenveiling Flora Holland Naaldwijk. De dagelijkse inkoop van onze producten doen wij op alle grote Nederlandse veilingen. Verder werken wij samen met door ons geselecteerde kwekers uit verschillende landen zodat het gehele jaar een vers kwaliteitsproduct geleverd wordt. Prijs – kwaliteit verhouding en transparantie zijn de sterke punten waar Pegroflora BV zich mee probeert te onderscheiden.

WEBSHOP
FEX BV stelt haar klanten in staat om op verschillende manieren producten te bestellen. Hiervoor hebben wij voor zowel bloemen als planten een webshop ontwikkeld. Deze kan worden gebruikt voor korte termijn bestellingen en bestellingen in kleine aantallen. In onze webshop is ook een link te vinden naar Plant - Connect. Dit is een database waarin een groot aantal kwekers van kamerplanten en tuinplanten vertegenwoordigt zijn. U vindt hier veel product informatie en indien u van ons een specifieke inlogcode heeft ontvangen kunt U ook zelf bestellingen online doen bij kwekers.

ERVARING
Door jarenlange ervaring in de branche zijn onze medewerkers in staat om U op een professionele manier te adviseren en kunnen wij inspelen op de specifieke wensen van onze klanten. Doordat onze verkoop medewerkers verschillende talen spreken is het mogelijk om met elke klant in zijn of haar eigen taal te communiceren. 

SERVICE
Iedere klant krijgt van FEX BV persoonlijke aandacht. Op deze manier proberen wij een langdurige en succesvolle relatie met onze klanten op te bouwen.

Heeft U interesse in de mogelijkheden die wij hebben om met U samen te werken, dan kunt U geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op nr.             +31(0)174-257011      

Wij hopen snel met U in contact te komen!